2 timer – 3-4 hold – 5 råvarer. Et stort køkken og en hjælpsom kok!
Slut kursusdagen af i køkkenet – og skab en kreativ og anderledes middag. Mød kollegerne fra nye vinkler. Bente fra HR viser sig at have flair for fisk og Knud fra regnskabsafdelingen overrasker pludselig som den store dessertkok.
Opfindsomhed og samarbejde er nøgleordene. At lave mad sammen er en vej til glæde, humor og sammenhold.
Kok-Amok er også oplagt til nye teams og personale grupper der ikke arbejder sammen til daglig. Som en måde at ryste sammen og bryde isen på.
Kreativitet
Sammenhold
Glæde
Galleriet herover kan du også selv bladre i (autoplay standses).
Sådan gør vi
I bliver delt ind i mindre grupper, og hver gruppe laver 2-3 retter til et fælles buffet/tapas bord. Vi sørger for en masse spændende og udfordrende råvarer – Og støtte og opmuntring! Vi er der til at hjælpe og guide. De fleste vælger en model med opskrifter, men I kan også vælge den mere udfordrende model hvor I selv skal finde på retterne i gruppen. Den sidste model er mere kreativ og fri – men kræver mere tid. Ring og få en snak med Rikke hvis du er i tvivl om hvilken model der passer til jeres gruppe.
Vigtigt!
Kok-Amok hos os er ikke en konkurrence. Det er hverken Masterchef eller Den store Bagedyst. Det handler ikke om at vinde. Tværtimod. Det er en samarbejdsproces. Det handler om at arbejde sammen og støtte og hjælpe hinanden. Udover at det er super sjovt og noget I vil huske altid – så er Kok-Amok tænkt som en metafor for jeres samarbejde og dagligdag i virksomheden.
Der går ca. 2 timer fra vi starter med intro og til I sidder ved bordet. Så det kræver at der er tid i jeres program.
Ring/mail og få en snak med Rikke hvis du er i tvivl om det passer ind i jeres arrangement.
Tlf. 63 24 00 88 eller e-mail rikke@stenstruplund.dk