Skip to main content

Faciliteter

Vores filosofi er at mennesker trives bedst hvor de føler sig hjemme. Det handler om nærhed.

Derfor har vi skabt Stenstruplund i en uformel og kreativ stil. Det får mennesker til at slappe af og det skaber rum til de gode samtaler.

Indretningen

Vi har indrettet Stenstruplund i to selvstændige afdelinger. I har egen indgang, værelsesgang, spisestue og gårdhave. Afd. A er den store afdeling med 12 dobbeltværelser. Afd. B er den mindre afdeling med 6 flersengs værelser. Badehotellet er en ekstra værelsesafdeling med 5 enkeltværelser. Derudover har vi 3 hyggelige pavilloner med eget bad & toilet. I kan selvfølgelig også leje hele huset.

Værelserne

Værelserne er hyggelige og personlige. Her er hverken tv eller roomservice. Og det er helt bevidst. Til gengæld er her masser af charme og stemning. Alle 23 værelser er malet af kunstmaler Bruno MacDonald. Der er vægmalerier af sovende kvinder, havudsigt og måger. Vi vægter nærhed og kreativitet.

Udenomsarealerne

I kan altid komme ud og mærke vinden og luften i pauserne. Vi har vægtet udemiljøet højt. I har jeres egen gårdhave og alle har adgang til den store fælles sydvendte have. Her er bakker, træer, frugtbuske, urtehave, hængekøje, bænke  og hyggekroge. Ideel til Walk and Talk eller til en eftermiddags pause med en kop kaffe i hånden.

Afdeling A

Ideel til grupper af 15-30 personer

Afdeling B

Ideel til grupper af 10-25 personer

Badehotellet

Dejlig lille afdeling med 5 værelser

Haver & Gårdhaver

Smuk og charmerende have

Galleriet herover kan du også selv bladre i (autoplay standses).

Et fantastisk sted for afholdelse af temadage, da både indendørs og udendørs faciliteterne indbyder til fællesskab. Der var ikke et sted på matriklen, hvor vi ikke måtte færdes. Ligeledes er Stenstruplund indrettet i et uhøjtideligt og sjovt miljø og det skaber rum til de gode samtaler på kryds og tværs. Stenstruplund er et kursuscenter man har lyst til at genbesøge.

Marlene Olsen, Assisterende rehabiliteringsleder, Odense Kommune