Skip to main content

Kok Amok – Teambuilding i køkkenet

3 timer – 4 hold – 5 råvarer. Et stort køkken og en hjælpsom kok!

Slut kursusdagen af i køkkenet – og skab en kreativ og anderledes middag. Mød kollegerne fra nye vinkler. Bente fra HR viser sig at have flair for fisk og Knud fra regnskabsafdelingen overrasker pludselig som den store dessertkok.

Opfindsomhed og samarbejde er nøgleordene. At lave mad sammen er en vej til glæde, humor og sammenhold.

Kok-Amok er også oplagt til nye teams og personale grupper der ikke arbejder sammen til daglig. Som en måde at ryste sammen og bryde isen på.

Kok amok teambuilding i koekkenet

Kreativitet

Sammenhold

Glæde

Galleriet herover kan du også selv bladre i (autoplay standses).

Sådan gør vi

Vi sørger for en masse spændende og udfordrende råvarer – I får ingen opskrift fra vores side. Kun støtte og opmuntring!
Vi starter med en lille peptalk om sammenhold, team-spirit og timing. Herefter bliver I delt ind i mindre grupper og står for at kreere enten forret, hovedret eller dessert til jeres fælles middag. Jeres gruppe finder selv på retten og løser opgaven i fællesskab. Vi er der hele vejen igennem til at støtte, opmuntre og hjælpe.

Vigtigt!

Kok-Amok hos os er ikke en konkurrence. Det er hverken Masterchef eller Den store Bagedyst. Det handler ikke om at vinde. Tværtimod. Det er en samarbejdsproces. Det handler om at arbejde sammen og støtte og hjælpe hinanden. Udover at det er super sjovt og noget I vil huske altid – så er Kok-Amok tænkt som en metafor for jeres samarbejde og dagligdag i virksomheden.
Der går ca. 3 timer fra vi starter med peptalken og til I sidder ved bordet. Så det kræver at der er tid i jeres program.

Kok amok i koekkenet på fyn

Ring/mail og få en snak med Rikke hvis du er i tvivl om det passer ind i jeres arrangement.

Tlf. 63 24 00 88 eller e-mail rikke@stenstruplund.dk