Skip to main content

Inspirerende Konferencelokaler på Fyn

Vi har spændende konferencelokaler på Fyn, der inspirerer til kreativitet og ro. Stolene er behagelige at sidde i og akustikken er god. Stilen i vores mødelokaler her på Fyn er anderledes, personlig og opfodrer til at tænke ud af boksen.
Vi mener at hvis man skal lære nyt, tænke nye tanker og få gode ideer, så kan et konferencelokale enten støtte eller modarbejde. Stemningen og indretningen i et rum har større betydning end man måske tror.
Vi har indrettet hele vores kursuscenter i en afslappet, uformel stil med finurlige påhit og sjove detaljer. Vores konferencelokaler ligger tæt på Odense og Svendborg, så vi er et oplagt valg hvis du leder efter anderledes og inspirerende konference lokaler på Fyn.
Vi tilpasser os helt jeres program, så I har et tæt samarbejde med køkkenet og I bestemmer selv hvornår I vil spise og hvor længe I vil blive. På den måde sikrer vi os at jeres ophold bliver lige præcis som I ønsker det.

Kursuslokaler på fyn

Komfort og Kreativitet i Kursuslokaler nær Odense

Det er nemt at komme hertil. Og det er både nemt og gratis at parkere. Så leder du efter kursuslokaler nær Odense, så er vi et oplagt valg.
I får en hel afdeling for jer selv, eller I får hele huset. Her er ro og tid til jer – I har jeres egen spisestue og opholdsrum. Jeres kursuslokaler og grupperum er indrettet i en kreativ og æstetisk stil der sætter gang i de gode ideer.
Det er noget af det, der gør at vi kan sige at vi har nogle af de hyggeligste og mest inspirerende kursuslokaler på Fyn.

konferencelokale
konferencelokaler med overnatning på fyn

Kursuslokale A

100 m2 stort lyst kursuslokale med trægulv. Ideelt til grupper á 20-30 personer. Kan rumme op til 60 personer v/ borde. 80 personer v/biografopstilling. Projektor, flipover og hifi-anlæg. Jeres egen spisestue ligger opad kursuslokalet.

konferencelokale

Kursuslokale B

70 m2 stort lyst kursuslokale med trægulv. Ideelt til grupper á 10-15 personer. Kan rumme op til 45 personer v/borde. 50 personer v/biografopstilling. Projektor, flipover og hifi-anlæg. Jeres egen spisestue ligger opad kursuslokalet.

Kursuslokale C

30 m2 stort lyst kursuslokale. Ideelt til grupperum eller mindre grupper á 6-10 personer. Rummet har ingen projektor.

“Det har været vores ønske at skabe inspirerende og rolige omgivelser, så I kan fordybe jer.”

Rikke & Martin LoebIndehavere
Martin og Rikke loeb fra Stenstruplund kursuscenter
efterårsstemning på fyn hold familietraef her