Stenstruplund Kursuscenter
stenstruplund.dk
+45 63 24 00 88
Falafler
60 minutter plus iblødsætning
8
Præsentation
Falafler er en gudespise. Og faktisk ret nemme at lave selv.
Ingredienser
500 gr rå kikærter
1 citron – saft
1 bdt persille
6 fed hvidløg
6 tsk spidskommen
4 tsk koriander
8 spsk sesamfrø
6 tsk tamari/soya
3 tsk salt
Peber
1 spsk bagepulver i lidt vand
Fremgangsmåde
Kikærter udblødes natten over, men skal ikke koges.
Kør I foodprocessor med hvidløg og de tørre ting.
Køres til en grov masse.
Tilsæt det våde og kør videre til massen er helt ensartet.
Formes til falafler og dybdesteg.
Eller form til flade små “bøffer” og steg i rigeligt olie på panden. De skal stege længe så pas på de ikke brænder på.
Server med græsk yoghurt blandet m/hvidløg, citron, tahin og salt.