Stenstruplund Kursuscenter

stenstruplund.dk
+45 63 24 00 88

Falafler

60 minutter plus iblødsætning

8

Præsentation

Falafler er en gudespise. Og faktisk ret nemme at lave selv.

Ingredienser

500 gr rå kikærter

1 citron – saft

1 bdt persille

6 fed hvidløg

6 tsk spidskommen

4 tsk koriander

8 spsk sesamfrø

6 tsk tamari/soya

3 tsk salt

Peber

1 spsk bagepulver i lidt vand

 

Fremgangsmåde

Kikærter udblødes natten over, men skal ikke koges.

Kør I foodprocessor med hvidløg og de tørre ting.

Køres til en grov masse.

Tilsæt det våde og kør videre til massen er helt ensartet.

Formes til falafler og dybdesteg.

Eller form til flade små “bøffer” og steg i rigeligt olie på panden. De skal stege længe så pas på de ikke brænder på.

Server med græsk yoghurt blandet m/hvidløg, citron, tahin og salt.