Skip to main content

Stenstruplund Kursuscenter

stenstruplund.dk
+45 63 24 00 88

Gratineret græskar

60 minutter

5

Præsentation

Perfekt tilbehør til kød eller spinatfrikadeller

Ingredienser

1-2 butternut eller 1/2 hokkaido

1/2 tsk Chiliflager

1 spsk groft stødt koriander

1/2 spsk timian

Salt

Olie

2 dl fløde

Et lille glas hvidvin

2 spsk revet parmasan

Fremgangsmåde

Skræl græskar og skær i 1 cm. tykke skiver.

Fordel forholdsvis fladt i ovnfad. Drys med chili, koriander, timian og salt og vend i olie.

Bag i ovnen ved 180-200 grader ca. 30 minutter eller til de er møre.

Lav en blanding af vin, fløde, parmasan og salt. Hæld blandingen over de bagte græskar og sæt tilbage i ovn ca. 15-20 minutter eller til det bobler og er cremet og skønt.