Stenstruplund Kursuscenter
stenstruplund.dk
+45 63 24 00 88
Gratineret græskar
60 minutter
5
Præsentation
Perfekt tilbehør til kød eller spinatfrikadeller
Ingredienser
1-2 butternut eller 1/2 hokkaido
1/2 tsk Chiliflager
1 spsk groft stødt koriander
1/2 spsk timian
Salt
Olie
2 dl fløde
Et lille glas hvidvin
2 spsk revet parmasan
Fremgangsmåde
Skræl græskar og skær i 1 cm. tykke skiver.
Fordel forholdsvis fladt i ovnfad. Drys med chili, koriander, timian og salt og vend i olie.
Bag i ovnen ved 180-200 grader ca. 30 minutter eller til de er møre.
Lav en blanding af vin, fløde, parmasan og salt. Hæld blandingen over de bagte græskar og sæt tilbage i ovn ca. 15-20 minutter eller til det bobler og er cremet og skønt.