Stenstruplund Kursuscenter
stenstruplund.dk
+45 63 24 00 88
Squash frikadeller
60 minutter
4
Præsentation
Græske deller der smager fantastisk med tzatziki eller bare en hvidløgsdip til
Ingredienser
700 gr squash
200 gr revet løg
100 gr smuldret feta
2 æg
2-4 spsk mel
Hakket dild
2 tsk paprika
Peber og evt. salt
Fremgangsmåde
Squashen rives groft, drysses med 2 tsk salt og trækker i 5-10 minutter. Det trækker vandet ud. Vrides helt fri for vand.
Blandes med de øvrige ingredienser. det er ikke nogen fordel at lade farsen stå. Hellere steg dem med det samme. Du skal evt. tilsætte mere eller mindre mel. Det må du eksperimentere dig frem til. De skal jo bare kunne hænge sammen når du steger dem.
Steges i olie længe så de bliver stegt helt igennem. Det tager lidt tid så juster varmen undervejs, men de skal også have en sprød overflade.
De virker måske lidt bløde lige når du tager dem af – men de “sætter sig” når de køler lidt af.
Smager vidunderligt med hvidløgsdip af græsk yoghurt, hvidløg og salt. Evt. lidt olie og citron i også.