Skip to main content

Stenstruplund Kursuscenter

stenstruplund.dk
+45 63 24 00 88

Laks m/rygeost

45 minutter

8

Præsentation

Rygeosten får laksen til at smage lidt af røget laks. Ret lækkert.

Ingredienser

1 lakseside med skind

1-2 hakkede rødløg

4 spsk krydderurter

200 gr rygeost

1-2 dl cremefraiche

Salt og peber

 

Fremgangsmåde

Skær enden af laksesiden. Fjern skindet på det lille stykke og hak det fint med de øvrige ingredienser. Evt. i foodprocessor.

Det skal blive en slags creme/mousse.

Læg laksen på bagepapir i en bradepande. Skær en lomme i laksen i et skråt snit – på langs. Undlad at skære igennem skindet og undlad at skære helt ude i enderne.

Fyld lommen med fyldet. Krydr fiskekødet med salt og masser af citronsaft.

Bag i ca. 25-30 minutter v/180 grader.