Stenstruplund Kursuscenter
stenstruplund.dk
+45 63 24 00 88
Rødbedesalat med peberrod
1 time
4
Præsentation
Skønt tilbehør til fisk, humus og kraftige vildtretter
Ingredienser
200 gr rødbeder
5 cm. peberrod
2-3 spsk. kapers
Balsamico
Olivenolie
1 spsk. grov sennep
Salt og peber
3 spsk. kapers
Evt. urter
Fremgangsmåde
Kog rødbederne med skrald på i letsaltet vand til de er møre.
Imens laver du dressingen så den er klar.
Riv peberrod fint. Brug så meget du har lyst til. Det kan næsten ikke blive for meget.
Bland balsamico, olie, grov sennep, salt og peber med peberrod. Smag til. Der skal masser af smag og syre i for at modvirke rødbederne sødme.
Smut rødbderne når de er færdigkogte, mens de er varme (ellers bliver det svært at få skralden af)
Skær dem i fine tern. Bland med det samme med dressingen mens de er lune. Tilsæt kapers. Server