Stenstruplund Kursuscenter
stenstruplund.dk
+45 63 24 00 88
Græskarsalat
45 minutter
2
Præsentation
Super dejlig og mættende salat, der kan stå alene eller spises som dejligt tilbehør til fisk eller andet grønt.
Ingredienser
1/2 hokkaido
200 gr. grønkål
Tørrede tranebær
150 gr. god gedefeta
Ristede hasselnødder
Balsamico glaze
Olivenolie, salt
Evt. chiliflager og timian
Fremgangsmåde
Hokkaido skæres i tynde både. Blandes godt med olivenolie, chiliflager (hvis du synes), timian og salt.
Fordeles på ovnplade med bagepapir. Bages i ovn til de er godt bagte, gerne med lidt brændt i kanterne. Jo mere du tør bage dem jo bedre…
Lav et fladt fad med hakket grønkål evt. vendt i lidt olie, salt og citron. Læg græskar ovenpå. drys med smuldret feta og nødder og tranebær. Dekorer med balsamico glaze (en indkogt balsamico).
Du kan tilsætte andre ting til salaten eller udelade det du ikke kan lide. Det vigtige synes jeg er græskar og feta og balsamico…..