Skip to main content

Stenstruplund Kursuscenter

stenstruplund.dk
+45 63 24 00 88

Forårsruller

45 minutter

4

Præsentation

Disse lækre vegetariske eller faktisk veganske forårsruller er nemme og samtidig virkelig skønne. Server med chilisauce, peanutsauce og masser af tamari eller soya

Ingredienser

1 pakke forårsrulledej – optøet

2 gulerødder

1/2 spidskål

1 squash

1 løg

1-2 porre

Bønnespirer – hvis du vil

Olie

Tamari/soya

Dine yndlingskrydderier

Fremgangsmåde

Forårsruller er ret nemme. Du behøver ikke bruge præcis det der står i opskriften. Du kan bruge hvidkål, spirer, risnudler og mange andre grøntsager du har lyst til. Du kan også tilsætte rejer ( de bliver bedst hvis du lyn svitser dem først så de smider vandet)

Grøntsagerne snittes fint og svitses i olie. Tilsæt evt. de krydderier du har lyst til. Hvidløg, ingefær, lidt tamari og chili er altid godt. Evt. lidt karry.

Afkøl fyldet.

Fold forårsrullerne som traditionelle forårsruller – ofte anvist på pakken med dejen.

Opvarm en pande og hæld godt med olie på. Læg forårsrullerne med samlingen nedad og steg på alle sider.

Du kan også stege dem i ovnen. Pensle dem med olie først.