Stenstruplund Kursuscenter
stenstruplund.dk
+45 63 24 00 88
Laks m/rygeost
45 minutter
8
Præsentation
Rygeosten får laksen til at smage lidt af røget laks. Ret lækkert.
Ingredienser
1 lakseside med skind
1-2 hakkede rødløg
4 spsk krydderurter
200 gr rygeost
1-2 dl cremefraiche
Salt og peber
Fremgangsmåde
Skær enden af laksesiden. Fjern skindet på det lille stykke og hak det fint med de øvrige ingredienser. Evt. i foodprocessor.
Det skal blive en slags creme/mousse.
Læg laksen på bagepapir i en bradepande. Skær en lomme i laksen i et skråt snit – på langs. Undlad at skære igennem skindet og undlad at skære helt ude i enderne.
Fyld lommen med fyldet. Krydr fiskekødet med salt og masser af citronsaft.
Bag i ca. 25-30 minutter v/180 grader.