Skip to main content

Stenstruplund Kursuscenter

stenstruplund.dk
+45 63 24 00 88

Rødbedesalat med peberrod

1 time

4

Præsentation

Skønt tilbehør til fisk, humus og kraftige vildtretter

Ingredienser

200 gr rødbeder

5 cm. peberrod

2-3 spsk. kapers

Balsamico

Olivenolie

1 spsk. grov sennep

Salt og peber

3 spsk. kapers

Evt. urter

Fremgangsmåde

Kog rødbederne med skrald på i letsaltet vand til de er møre.

Imens laver du dressingen så den er klar.

Riv peberrod fint. Brug så meget du har lyst til. Det kan næsten ikke blive for meget.

Bland balsamico, olie, grov sennep, salt og peber med peberrod. Smag til. Der skal masser af smag og syre i for at modvirke rødbederne sødme.

Smut rødbderne når de er færdigkogte, mens de er varme (ellers bliver det svært at få skralden af)

Skær dem i fine tern. Bland med det samme med dressingen mens de er lune. Tilsæt kapers. Server