Stenstruplund Kursuscenter
stenstruplund.dk
+45 63 24 00 88
Forårsruller
45 minutter
4
Præsentation
Disse lækre vegetariske eller faktisk veganske forårsruller er nemme og samtidig virkelig skønne. Server med chilisauce, peanutsauce og masser af tamari eller soya
Ingredienser
1 pakke forårsrulledej – optøet
2 gulerødder
1/2 spidskål
1 squash
1 løg
1-2 porre
Bønnespirer – hvis du vil
Olie
Tamari/soya
Dine yndlingskrydderier
Fremgangsmåde
Forårsruller er ret nemme. Du behøver ikke bruge præcis det der står i opskriften. Du kan bruge hvidkål, spirer, risnudler og mange andre grøntsager du har lyst til. Du kan også tilsætte rejer ( de bliver bedst hvis du lyn svitser dem først så de smider vandet)
Grøntsagerne snittes fint og svitses i olie. Tilsæt evt. de krydderier du har lyst til. Hvidløg, ingefær, lidt tamari og chili er altid godt. Evt. lidt karry.
Afkøl fyldet.
Fold forårsrullerne som traditionelle forårsruller – ofte anvist på pakken med dejen.
Opvarm en pande og hæld godt med olie på. Læg forårsrullerne med samlingen nedad og steg på alle sider.
Du kan også stege dem i ovnen. Pensle dem med olie først.